Site announcements

Contul vostru de gmail

Contul vostru de gmail

by System Administrator -
Number of replies: 0
Picture of Robo -ONLINE

Veti avea nevoie de un cont de email propriu pentru a putea lucra mai departe (de ex pt. a instala anumite aplicatii educationale)

Retineti: contul vostru de email, de ex bogdan123@gmail.com este ca o adresa postala  pe care o puteti da oricui cu care vreti sa corespondati, sau pe unele site-uri unde vi-o solicita. 

Aveti grija insa, veti putea primi multe mailuri nedorite daca o dati in prea multe  locuri, inutile sau nesigure. Vi-ar putea colecta emailul intr-o baza de date si apoi sa va bombardeze cu oferte nesolicitate.  Acesta este cel mai grav lucru ce se poate intampla.

Parola contului vostru de email este secreta,  nu o dati nimanui decat parintilor!  (e bine sa o notati pe o foaie de hartie si sa o tineti in sertar)  Pe oricare alte site-uri in care va inscrieti, folositi alte parole, nu parola contului de gmail!

Daca aveti deja cont, nu trebuie sa cititi mai departe.

INSTRUCTIUNI:

In browser dati  cautare   "gmail new account"

Veti ajunge pe o ferearstra ca aceasta:

cont gmail nou

Dati date reale la nume si prenume, telefonul nu este obligatoriu (doar v-ar ajuta la recuperare), la nume utilizator va trebui sa incercati pana gasiti unul liber (incercati cu prenumele, numele si cateva cifre, cu cat mai lung cu atat mai probabil ca il veti gasi neocupat).

Atentie:  in fereastra urmatoare o sa va ceara data nasterii. Cerintele Google privind varsta in Romania sunt 16+.  Deci aveti grija sa dati anul nasterii<2014.

Succes!